Firmaya Mesaj Bırakın

AYAS MARİN OTEL

Firma Kodu: F110582513

Kurumsal Bilgiler

AYAS MARİN OTEL YUMURTALIK

Grntnn olas ierii ak hava

HAKKIMIZDA

Ayas Marin Otel ; Yıl boyunca sizlere huzurlu ve neşeli bir tatil sunabilmek için 2014 yılında değerli misafirlerimizin hizmetine açılmıştırŞehir hayatının gürültüsünden uzakta,sizleri doğa ve deniz ile iç içe keyifli bir tatile davet ediyoruz. Yumurtalık’ta Ayas Marin Otel uygun fiyat seçeneğiyle güneşin ve denizin tadını çıkarabileceğiniz, yerli yabancı bir çok tatilciye kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden güler yüzlü bir hizmet sunuyoruz. Masmavi denizi, kumu, güneşi ve eğlenceleriyle, geniş ve rahat odaları, güler yüzlü personeli, yerli yabancı müzik zevkiyle ve birbirinden yetenekli aşçılarımızın hazırladığı mükemmel yemekleri dolunay keyfiyle damağınızda lezzet bırakacak tüm bu küçük tatlar şimdi sizi Yumurtalık’ta bekliyor. Ayas Marin Otel ; Gürültüden uzak şehir merkezine yakın olan otelimiz denize sıfır konumda olup, Adana’ya sadece 80 km, Mersine 140 km Gaziantep’e 190 km mesafede yer almaktadır. Sevgili Misafirlerimiz ; Akdeniz’in incisi, kumu, güneşi, plajı masmavi denizi, yemeğiyle ve eğlenceleriyle Yumurtalığı’nın en gözde oteline hoş geldiniz. 
Otomatik alternatif metin yok
Ayas Marin Otel’de seçkin bir tatil için yeni bir hizmet anlayışı ile örnek standartlar oluşturduk. Otelimiz 15 oda 45 yatak kapasitesinde olup 13 normal 2 süitten oluşan Ayas Marin Otel tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde düzenlenmiştir. Odalarımızda; Klima, Uydu yayınlı plazma tv, duşa kabin, saç kurutma makinesi, sıcak su, Kablosuz Internet (Wireless), yangın önleme ve söndürme sistemleri ve 24 saat oda servisi ihtiyaçlarınız için hazır beklemektedir. Restaurant, uyandırma servisi, çamaşır servisi, güvenlik kamera sistemi, otopark ve yürüyüş sahası bulunmaktadır. A’la Carte Restaurantımız, dünya mutfaklarının örnekleri ile çok alternatiflidir. 120 kişi kapasiteli Restaurantımız’da misafirlerimiz öğle ve akşam yemeklerini deniz kültürünün dayanılmaz leziz en beğenilen ve Türk mutfağından damak zevkinizi yakalayan tatlarıyla hazırlanmış menümüzde bulabilirsiniz. Restaurant’ımızda balık çeşitleri, et ızgara çeşitleri, sıcak-soğuk mezeler, fast food ve aperatif çeşitlerimiz mevcuttur. Havuzbaşı Restaurantımız, sezon boyunca açık olup 600 kişi kapasitesi ile, bahar aylarının ilk günlerinden itibaren, yeşilin ve mavinin buluştuğu geniş bahçesi emrinize amade. Hafif esen rüzgar eşliğinde yenilecek bir öğle yemeği en zorlu günlerde bile kolaylıkla üstesinden gelebileceğiniz pozitif bir enerji veriyor insana. Akşam yemeğinde özenle hazırlanmış menümüzde gün batınımın renk armonisini izlemek bir başka keyif. Romantik atmosferi ile sevgililer için de bulunmaz bir seçenek olan Ayas Marin, kış aylarında şömineli salonuyla konuklarını ağırlıyor. Şömineli salon çıtır çıtır yanan ateş ve dinlendirici odun kokusu eşliğinde 120 kişiyi ağırlayabiliyor. Ayas Marin Otel & Restaurant 120 kişilik teras manzaralı, 600 kişilik havuzbaşı Restaurantımız ile grup rezervasyonlarınızda, şirket yemeklerinde özel günlerinizde (Kır Düğünü, Nişan, Ürün tanıtımları, Bayi toplantıları, Özel organizasyonlar ...) profesyonel servisi ve Türk Mutfağından seçme lezzetleriyle ağırlıyor. 
Grntnn olas ierii bir veya daha fazla kii ayakta duran insanlar gkyz havuz ak hava ve doa

Ayas Marin Otel doğal konumu, konukseverliği size ''Hala böyle yerler varmış'' dedirtebilecek bir yer olup, pek çok misafirimiz gibi sizin de ikinci eviniz olacaktır. Ekip, emek,dikkat,özveri,kalite ve Mükemmel sonuç, Siz değerli misafirlerimize birinci elden ve profesyonel manada kaliteli bir hizmet eğitimli personeli ve kaliteden taviz vermeyen hizmet anlayışından faydalanmanızı tavsiye eder Sevgili misafirlerimizi Ayas Marin Otel’e davet ediyoruz…

www.almuka.com/firma/ayas-marin-otel-yumurtalik-11058 LİNKİMİZ
Grntnn olas ierii 1 kii ak hava

Firma Resmi Adı

AYAS MARİN OTEL YUMURTALIK

İletişim Bilgileri

(322) 671-3033
info@ayasmarinotel.com

Yetkili Adı Soyadı

AYAS MARİN OTEL

www.ayasmarinotel.com

Akyuva Mahallesi, Adana Sokak No: 10 01680 Yumurtalık, ADANA, Turkey
Yumurtalık - Adana

Firma Faaliyet Alanları

  • FUAR VE DÜĞÜN-KINA ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ
  • OTEL
  • TATİL KÖYLERİ
  • ET&BALIK RESTAURANT
  • KAHVALTI MEKANLARI
  • BAR FİRMALARI

Firma Harita