Firmaya Mesaj Bırakın

ATLAS SUNİ DERİ

Firma Kodu: F138361001

Kurumsal Bilgiler

ATLAS SUNİ DERİ


HAKKIMIZDA

Kurulmuş olduğu beri süregelen üretiminde kendini sürekli yenilemiş, iç ve dış pazarlara hizmet verebilmek için dengeli gelişmeyi amaç edinerek sektöründe sürekli bir lokomotif görevi üstlenmiştir. Her zaman yeni teknolojileri ve yeni trendleri takip eden Atlas Suni Deri sürekli renk kartelasını güncellemekte ve geliştirmektedir 

Tüm süreçleri kendi bünyemizde yürütmek, aynı zamanda müşterilerimizin değişen taleplerine hızlı bir şekilde cevap verebilme olanaklarımız bizi tercih olarak ön plana çıkarmaktadır. 

KALİTE

Firmamızın amacı;müşteri istekleri doğrultustunda , mevcut ürün yelpazesine kaliteden ödün vermeden yeni ürünler ekleyerek maximum verimlilikte suni deri üretimi yapmaktır.


VİZYON

Tedarikçiden müşteriye uzanan tüm sürecin uluslararası standartlara uygun yönetim anlayışı ile yürütülmesini ve geliştirilmesini sağlamak dinamik ve yenilikçi bir kurum olmak.

MİSYON

Sürdürülebilir ve istikrarlı kazançlar sağlarken çalışanlarımızın, toplumumuzun ve tüketicilerimizin sağlığına özem göstermek ve çevreye saygılı bir şirket olarak faaliyet göstermek.


Firma Resmi Adı

ATLAS SUNİ DERİ

İletişim Bilgileri

(342) 337-2210
info@atlassunideri.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

ATLAS DERİ

www.atlassunideri.com.tr

2.Organize Sanayi Bölgesi Vali Muammer Güler Blv. No:7 Başpınar
Şehitkamil - Gaziantep

Firma Faaliyet Alanları

  • Suni Deri Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita