Firmaya Mesaj Bırakın

Ankara İngilizce Kursu

Firma Kodu: F134912137

Sosyal Medyada Ankara İngilizce Kursu

Kurumsal Bilgiler

Ankara İngilizce Kursu

Ortadoulular Dil Kurslar  Elementary A1-A2

Hakkımızda

Ortadoğulular Kimdir?

Ortadoğulular Dil Kursları 2002 yılından bugüne eğitim sektöründe önde gelen isimlerden biridir. Ortadoğulular Dil Kursları kısa sürede kurumsallaşmayı başarmıştır.Eğitim alanında adını geniş çaplı bir kitleye duyurmuştur.

Eğitimci kurucuları,genç, dinamik ve alanında uzman Türk ve yabancı eğitmenleri ile günümüz iş ve özel hayat gerekliliklerini yerine getirebilecek kendini geliştirmiş ve yetiştirmiş bir toplum oluşumuna destek olmaktayız.Ortadoğulular Dil Kursları olarak amacımız kurumumuzda eğitim almakta olan öğrencilere en kısa süre içerisinde İngilizce’yi yazarak, anlayarak en önemliside konuşarak öğretmektir.

ORTADOĞULULAR; bireysel eğitime verdiği önemle eşdeğer toplumsal eğitime de önem vermektedir.Bireysel eğitimin yanı sıra verdiğimiz kurumsal eğitimler ile beraber kurumların ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan eğitimler iş performansını artıracak şekilde düşünülmüştür.

Kurumumuza İlişkin Genel Özellikler

Kurumumuzda İngilizce eğitiminin tüm seviyeleri alanında uzman eğitmenler tarafından verilir.
Eğitmenlerimiz, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği ya da Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu olmakla birlikte bölüm mezunu eğitmenlerin pedagojik formasyonları vardır.
Speaking eğitmenlerimizin tamamı anadili ingilizce olan (native speaker) eğitmenler olmakla birlikte eğitim verebilme yetkinliğine sahip oldukların dair sertifikaları da bulunmaktadır. (CELTA,DELTA,TESOL)

Sınıflarımız 12-16 kişiliktir ve dersliklerimiz eğitime uygun genişlik ve donanıma sahiptir.

Tüm eğitim materyalleri kurumumuzca ücretsiz verilmektedir.

Devam ve devamsızlık, sınav takibi, sınav sonuçlarının değerlendirilmesi, ödev takibi günlük olarak veli bilgilendirme sistemimiz ile yapılmaktadır.

Öğrencilerimiz etüt – telafi, özel ders, program saatleri konusunda öğrenci işleri tarafından sms ile bilgilendirilir.
Öğrencilerimizin her seviyede toplam ders saatinin %10 u kadar ücretsiz telafi dersi hakkı bulunur. Öğrencilerimiz, öğrenci işleri ile iletişime geçerek, öğretmeninin de yönlendirmesiyle uygun gün ve saatte dersini telafi edebilir.
Öğrencilerimizin devamsızlığı toplam ders saatinin %10’unu geçemez.
Her seviyede 2 ana sınav uygulanır. Bu sınavların ortalaması 100 üzerinden 70 olmalıdır. Bu koşulu sağlayan öğrencilerimiz, bir üst seviyeye geçmeye hakkı kazanır.
Her seviyede 20 saatlik bir konuşma (speaking) programı uygulanır. Bu programlara devam zorunludur. Öğrencilerimiz, isterlerse konuşma yeteneğini geliştirmek üzere farklı gün ve saat seçenekleri bulunan ve seviyelere uygun olarak oluşturulmuş serbest gruplarda da ders alabilir.
Seviyeler arasında 1-2 haftalık dinlenme süresi bulunur.
Kurumumuz MEB’e bağlı olarak hizmet vermektedir. Öğrencilerimiz eğitim aldığı seviyelere uygun olarak MEB İngilizce Katılım Sertifikasını almaya hak kazanır.
Kurumumuz 7 katlı müstakil bir binada eğitim hizmeti vermektedir. Ulaşım açısından son derece rahat bir konumdadır. Tek girişi bulunan ve güvenlik kameralarıyla 7/24 izlenen güvenli bir eğitim kurumudur.
ORTADOĞULULAR DİL KURSLARI 2002 yılından beri kaliteli ve memnuniyet esasına dayalı olarak İngilizce eğitimi vermektedir. Bu bağlamda sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız.

Ortadoulular Dil Kurslar  Intermediate B2
Mizyonumuz

Verdiğimiz kaliteli eğitim ve sayısız olanaklar doğrultusunda öğrencilerin eksiklerini tamamlamak adına hem bireysel hem de kurumsal hedeflerine ulaşmada en büyük katkıyı sağlamak için çalışmaktayız.

Vizyonumuz

Bireysel ve kurumsal verdiğimiz eğitim hizmetleri ile beraber uzun vadeli kullanabilecekleri bilgiler üzerine dayanan ilişkiler ile güvenilir öncü bir eğitim kurumu olarak eğitim öğretim hayatının içerisinde yer almaktayız.Ortadoğulular Dil Kursu her zaman işini en iyi şekilde yapanlar ile çalışan, yeniliklere açık, verimli eğitime öncelik veren, sürekli kendini geliştiren dinamik bir kurumdur.

Neden Ortadoğulular?

  • Kurucuları eğitimciler, öğretmenlerdir.
  • Yabancı ve Türk öğretmenden oluşan en iyi üniversitelerden ve ilgili bölümlerden mezun bir kadroya sahiptir.
  • Kısa zaman içerisinde kaliteli eğitim verilmektedir.
  • Sınıflarda en fazla 16 öğrenci yer almaktadır.
  • Öğrencilere %100 başarı garantisi sunulmaktadır.
  • Uyguladığımız speaking dersleri ile beraber öğrencilerimiz akıcı bir şekilde İngilizce konuşur hale gelmektedir.
  • Her öğrencimiz için limitsiz speaking dersleri ve her kur için özel ders niteliğinde etüt imkanları, öğrencilerimizin isteğine göre kayıt dondurma imkanı, koşulsuz eğitimini devretme imkanı, eğitim değişimi imkanı ve eğitim sonunda sertifika hakkı sağlıyoruz.
  • Ortadoğulular dil kursunda genel İngilizce, ilköğretim İngilizcesi, lise İngilizcesi, üniversite hazırlık atlama, IELTS, TOEFL, YDS ve YKS-DİL sınavlarına hazırlık esnasında en iyi eğitimler verilmektedir.
  • Ortadoğulular Dil Kursu 2002 yılından beri eğitim alanındaki tecrübesi ile gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir kurumdur.

Ortadoğulular Dil Kursları'nda eğitim alarak başarıyı garantileme sırası sizde...

 

Ortadoulular Dil Kurslar  Pre Intermediate B1

Firma Resmi Adı

Ankara İngilizce Kursu

İletişim Bilgileri

(312) 418-2008
kizilayingilizcecom@gmail.com

Yetkili Adı Soyadı

Hakan Yılmaz

www.kizilayingilizce.com

Kızılay Mah. Atatürk Bulvarı No:135 Kızılay
Çankaya - Ankara

Firma Faaliyet Alanları

  • EĞİTİM DANIŞMANLIĞI VE YÖNETİM
  • DİL&SÜRÜCÜ KURS FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita