Firmaya Mesaj Bırakın

ALTUR

Firma Kodu: F134964616

Kurumsal Bilgiler

ALTUR TURİZM

Grntnn olas ierii gkyz ve ak hava

HAKKIMIZDA

Altur yönetim binası, modern mimarinin tüm çizgilerini taşımaktadır. Toplam 35.000 m2 üzerine kurulmuş olan bu akıllı bina cephede ısı yalıtımından güneş kontrol ve temizlik sistemine iç mekanda taze havalandırma sisteminden klimaya kadar her türlü detay gözönüne alınarak inşa edilmiştir.

Altur; garajındaki modern araç filosu ve aksamaları anında gidermek için tesislerinde beklettiği 400 yedek aracı ile en uygun ve rahat personel taşımacılığı hizmetini vermektedir. Herhangi bir arızaya anında müdahale edebilecek personel ve ekipman her an göreve hazır bir şekilde Garaj İdare Binasında bekletilmektedir.

İstanbul Anadolu Yakası ve Gebze bölgesinde etkin hizmet verebilmek amacıyla Orhanlı Şube faaliyete geçirilmiştir. Yenibosna Garaj İdare Binası’nda olduğu gibi Orhanlı Şube Garaj alanında da yedek araçlar herhangi bir arızaya anında müdahale edebilmek üzere hazır bekletilmektedir.

İstanbul dışında da hizmetlerini sürdüren Altur Turizm Eskişehir ve Gölcük’te kurduğu irtibat büroları ile büyümesini sürdürmekte ve hizmet ağını genişletmektedir.

Grntnn olas ierii ak hava ve yaz

MİSYONUMUZ
Kendini sürekli yenileyerek, müşteri memnuniyetini ve güvenliğini en önemli hedef olarak görüp, ulaşımda mükemmelliği sağlamak, sektördeki lider konumumuzu korumak ve kontrollü büyümeyi sürdürüp topluma istihdam imkanları sağlamaktır.

VİZYONUMUZ
Ulaşımda mükemmelliği sağlayıp, lider konumumuzu sürdürmek ve yeni sektörlerde faaliyet gösterip grubu uluslararası pazarlara taşımaktır.

  • Personel Taşımacılığı Hizmetimizi değerlere özel önem veren, müşteri taleplerini standartlara uygun üst düzey kalite, doğru zamanlama ve akılcı maliyet prensipleri ile yönetip, beklentilerinin ötesine geçmeyi ana politika olarak benimsemek,
  • Temel değerlerimizin firma kültürüne enjekte edilerek huzurlu çalışma ortamı yaratıp çalışan personelin performansını, kalite ve müşteri bilincini sürekli eğitimle arttırmak,
  • Stratejik hedeflerine ulaşmaya çalışırken, faaliyet gösterdiği ülkenin yasal gerekliliklerine uygun, etkin ve verimli bir kalite sistemi uygulamak.
  • Sistemini sürekli geliştirmek için teknolojiyi sürekli izleyerek ve yenilikleri şirket yapımıza katmak için gerekli kaynakları kullanmaktır.
lgili resim

Firma Resmi Adı

ALTUR TURİZM

İletişim Bilgileri

(212) 411-5000
altur@alturturizm.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

ALTUR TURİZM

www.alturturizm.com.tr

Merkez Mah Cemal Ulusoy Cad. No:1 Yenibosna
Başakşehir - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • RENTA CAR (OTO KİRALAMA) FİRMALARI
  • TRANSFER HİZMETLERİ
  • TUR ŞİRKETLERİ
  • TURİZM ŞİRKETLERİ

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita