Firmaya Mesaj Bırakın

ALTINSU TEKSTİL

Firma Kodu: F110958156

Kurumsal Bilgiler

ALTINSU TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. BURSA


Kurumsal 

Altınsu tekstil 1983 yılında, Hasan ALTINSU tarafından üst segment takım elbiselerde kullanılan %100 viscose ve acetate karışımlı astarları üretmek amacıyla kurulmuştur. Hasan ALTINSU kurduğu tesisi yıllar içinde sürekli daha iyi noktaya taşıma gayreti ile kapasite artışları, yeni makine ilaveleri, teknolojik yenilik ve insana yapılan yatırımlarla kurumsal noktaya taşımış olup Avrupa’nın en detaylı ve kapasiteli astar fabrikası haline getirmiştir. Firma ürettiği kaliteli astarlarla kısa sürede yurtiçi ve yurtdışı astar piyasasında önemli paya sahip olmuştur. Geçen süre zarfında Türkiye'deki viscose ve acetate astar üreten tek üretici olma unvanını kazanmış, tarzından ve kalitesinden ödün vermeyen, ülkenin önde gelen takım elbise üreticilerinin tedarikçiliğini tek başına üstlenmiştir. 16.000 m2 kapalı alana sahip olan ve devamlı büyüyen Altınsu, astar üretimini sürdürmenin yanı sıra, bir taraftan da değişen günün koşulları ve müşteri talepleri doğrultusunda kendisini ve makine parkurunu geliştirerek, abiyelik, günlük, tesettür, pantolonluk vb. bayan dış giyim kalitelerinin üretimine başlamış ve bu kanalda ürettiği ürünlerle de fark yaratma hedefiyle üretimlerini sürdürmektedir. 



 DEĞERLERİMİZ 

 Farklılık yaratan yüksek kaliteli inovatif ürün kompozisyonu, Müşteriye özel servisler, çabuk hizmet, yüksek memnuniyet, Etkin kalite politikaları ile yapılandırılmış pazarlama ağı, Viscose ve acetate astar üretiminin Türkiye’deki tek imzası, Yüksek ürün çeşitliliği, göz alan renkler, Fark yaratarak üretilen kumaşlar, Sektörde saygın ismi ile tercih edilen, hızlı cevap veren yapı, Sosyal ve toplumsal sorumluluk bilinciyle Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği hedeflerini Şirketin stratejik hedefi haline getirmiş duyarlı bir firma. 


VİZYONUMUZ 

 Altınsu Tekstil müşteri memnuniyetini, sürekli gelişme ve iyileştirmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, profesyonel yönetim anlayışını, teknolojik gelişmelere uygunluğu ve yenilikleri esas alan bir anlayışla sektörde lider ve yönlendiren bir kuruluş haline gelmeyi kendine vizyon edinmiştir. Şirketimizin sektördeki trend belirleyici özelliği ile üretim yaptığı kaliteler, ür-ge, ar-ge, pazar trendlerini yakalayan, yenilikçi ve öncü yapısı bu vizyona erişilebileceğinin en önemli bir göstergesidir.  


MİSYONUMUZ 

 Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak. Sahip olduğu vizyon, girişimci ruh ve cesaretle, insan ve teknoloji yatırımlarını ön planda tutarak gerçekleştirilen kaliteli üretimlerle sektöründe öncü olmak. Ulaşılabilir ve ölçülebilir hedefler doğrultusunda 
şirketin ve süreçlerin sürekli iyileştirilmesini sağlamak. Sosyal ve toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirerek, doğayla barışık ve çevre bilincini yaygınlaştırarak üretim yapmak. İnsana değer verip, ‘Önce İnsan’ prensibiyle hareket ederek diğer firmalara örnek ve öncü olmak. Tüm çalışanların, şirketin amaç ve hedefleri doğrultusunda katılımını sağlamak ve çalışan memnuniyetini arttırmak. Şirketin saygınlığını, istikrarını, gücünü, dürüst ve güvenilir yapısını geleceğe taşımak.

http://almuka.com/firma/altinsu-tekstil-san-tic-ltd-sti-bursa-11095 LİNKİMİZ

Firma Resmi Adı

ALTINSU TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. BURSA

İletişim Bilgileri

(533) 248-9980
info@altinsutekstil.com

Yetkili Adı Soyadı

ALTINSU TEKSTİL

www.altinsutekstil.com

Barakfakih Mah. 5. Cadde No:2 Kestel / Bursa / Türkiye
Kestel - Bursa

Firma Faaliyet Alanları

  • Tela &Astar&Vatka Sanayi Firmaları
  • DOKUMA KUMAŞ FİRMALARI
  • ÖRME KUMAŞ FİRMALARI

Firma Harita