Firmaya Mesaj Bırakın

ALLİGATOR BOYA

Firma Kodu: F142164337

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

ALLİGATOR BOYA

Fotoraf aklamas yok

HAKKIMIZDA

Alligator Boya farklılık arayanlara özel sunduğu duvar boyaları ile sağlıklı boyayı, dekoratif ve desenli boyalarda birleştiriyor. Avrupa standardını yakaladığı, iç ve dış cephelere uygun dekoratif boyalar ve desenli boyalarda birbirinden farklı seçenekler sunan Alligator Boya; aynı zamanda sağlıklı boyaları da tüketicisine sunuyor.

Evinde sıradanlıktan kurtulmak ve alışılan mekânların dışına çıkmak isteyenler için dekoratif boyalarda farklı seçenekler sunan Alligator Boya , ayrıca daha sağlıklı mekânlara ulaşmanıza da yardımcı olarak; duvar boyalarını insan sağlığına duyarlı hale getiriyor.

Evinizde ve mekânınızda göz alıcı bir şıklık yaratan ve aynı zamanda kalitesinden ödün vermeyen desenli boya ve dekoratif boyalar ile çevreye ve insana duyarlı sağlıklı boyayı bir arada bulmak için Alligator Boya’yı tercih edebilirsiniz.

ALLIGATOR Boya olarak, üretim ve hizmetlerimizi gerçekleştirirken enerji kaynaklarını korumak ve gelecek nesillere aktarmak temel prensibimizdir.

Grntnn olas ierii i mekan

Boya sektöründe öncü olan ALLIGATOR insan sağlığını önemseyerek; dekoratif boyalarının yanında sağlıklı boyalarıyla da müşteri memnuniyetini üst seviyeye taşıyor. Dekoratif boyalarda tercih edilen ALLIGATOR, insan sağlığını da kapsamına alarak; dekoratif ve desenli boyalarını insan sağlığına duyarlı şekilde üretiyor. Son teknolojiyle geliştirilmiş ALLIGATOR sağlıklı boya serisi, insan sağlığına en az zarar veren hammaddelerden oluşuyor.

Alligator sağlıklı boyalar ağır metalleri en az seviyede içerir ve bu konu Avrupa´da bazı yönetmeliklerle önlem altına alınmıştır. Alligator sağlıklı boyalar, sağlığa zarar veren arsen, civa, katmium, kurşun gibi ağır metaller en aza indirgeyerek üretilmiştir. Ayrıca sağlıklı boyalarda, alerji yaratabilecek kimyasallar da en düşük seviyede içermektedir.

Doğadan esinlenerek sağlığa duyarlı, doğaya saygılı, etik ve ekolojik değerleri korumaya inanan ve kendini bu konuya adamış bir marka olmayı hedefleyen Alligator, insanların toksit malzemelere maruz kalarak hastalanma oranının yüksek olduğu bir dünyada; sağlığın önemini kapsamına almaya ve sağlıklı boya konusunda kendini geliştirmeye devam edeceğini önceliği edinmektedir.

 

 Bu doğrultuda;

  • Etkin bir enerji yönetimi için amaç ve hedefleri belirleyerek, sürekli iyileşmeyi sağlamayı,
  • Faaliyetlerimize ait enerji boyutlarını belirleyerek, yürürlülükteki ilgili yasal mevzuatlara uymayı,
  • Sektöründe lider olan kuruluşumuzun ısı yalıtım, boya ve inşaat malzemeleri üretiminde yenilenebilir enerji kullanımını gerçekleştirmeyi kendine vizyon edinmiştir.
  • Fotoraf aklamas yok


Firma Resmi Adı

ALLİGATOR BOYA

İletişim Bilgileri

(216) 571-1000
info@alligatorboya.com

Yetkili Adı Soyadı

ALLİGATOR BOYA

www.alligatorboya.com

Zümrütevler Mah. Ural Sok. No:38
Maltepe - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Yapı Kimyasalları ve Boya Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 2

Firma Harita