Firmaya Mesaj Bırakın

ALKOY MUTFAK

Firma Kodu: F136524350

Kurumsal Bilgiler

ALKOY MUTFAK GEREÇLERİ

ELK

HAKKIMIZDA

1974

Türkiye’nin önde gelen alüminyum, yapışmaz ve çelik mutfak eşya üreticilerinden biri olan ALKOY MUTFAK EŞYALARI ,1974 yılında Mustafa Şahin tarafından kurulmuştur.

1981

Ankara’da küçük bir atölye ile mutfak eşyası sektörüne giren ALKOY , işe alüminyum sıvamacılığıya başlamıştır.Artan müşteri talepleri doğrultusunda ticari yaşamına 1981 yılında İstanbul’da devam etmiştir.

1996

Sürekli büyümeyi ve ürün portföyünü geliştirmeyi kendisine
ilke edinen ALKOY . 1996 yılında mülkiyeti kendisine ait İstanbul Arnavutköy’de 6000 m2 kapalı, 4000 m2 açık alana sahip modern tesislerine taşınmıştır.

Üretim ve yönetimde hedeflerine emin adımlarla yürüyen ALKOY , ülkemizde alüminyum , çelik , yapışmaz , emaye ve seramik mutfak eşyaları markaları arasında önemli bir yere sahiptir.
Her aşaması denetlenen imalat sürecinde ALKOY , ürünlerinde özenle seçilen mamul ve yarı mamuller kullanılmaktadır.

Ürün portföyüne alüminyum disk , şerit , levha , taban ve benzeri ürünleri de ekleyen ALKOY bugün aydınlatma, mutfak eşyaları ve metroloji sektöründe faaliyet gösteren birçok öncü kuruluşu hammadde tedarikçiliği de yapmaktadır.

Özgün tasarımı ve artan kalite anlayışı ile ALKOY , Amerika Birleşik Devletleri , Senegal , Belçika , Hollanda , Fransa , Rusya , Mısır , Yunanistan , Sudan , KKTC , Surinam , Bosna Hersek gibi dünyanın her noktasına yaptığı ihracatlarla dünyaya açılmıştır.

GRANT

Firma Resmi Adı

ALKOY MUTFAK GEREÇLERİ

İletişim Bilgileri

(212) 683-0350
info@alkoy.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

ALKOY MUTFAK

www.alkoy.com.tr

Hacımaşlı Mah.Hacımaşlı Cad.No:73
Arnavutköy - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • ENDÜSTRİYEL MUTFAK FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita