Firmaya Mesaj Bırakın

ALDO SHOES

Firma Kodu: F155952333

Kurumsal Bilgiler

ALDO SHOES


HAKKIMIZDA

Uluslararası bir marka olan ALDO, hem kadın hem erkek için ayakkabı, çanta ve aksesuar gruplarında geniş bir ürün yelpazesine sahip. ALDO'da spor ve günlük modellerden, şık ve trendleri yakından takip eden birçok farklı şeçeneğe ulaşabilirsiniz.

Mağazalarımızın iletişim bilgileri için tıklayınız.

ALDO, Türkiye’de 2013 yılından beri Landmark Multibrand International Tekstil Perakende ve Tic. A.Ş. tarafından temsil edilmektedir.

 

» Aldo Kültürü

ALDO’dan…
“Tüm başarılı firmalar bir yandan geleneklerine sahip çıkarken diğer yandan geleceği de görebilenlerdir, aynı bizim ALDO’da başardığımız gibi” diyor şu anda Kanada, Amerika, İngiltere ve İrlanda’da 1200’ün üzerinde kendi perakende mağazasına sahip, tüm dünyada ise 41 ülkede bayilik kanalıyla varlığını sürdüren ALDO’nun kurucusu ve CEO’su Aldo Bensadoun...

ALDO’da her şey insandır
Hiçbir zaman vizyonumuzdan ödün vermeyiz; her gün sunduğumuz ürün ve hizmet kalitemiz ile insanları iyi ve rahat hissettirmeye çabalarız.

ALDO nedir?
Ayakkabı ve aksesuarda yüksek kalite ve moda ürünler üretmek üzerine uzmanlaşmıştır. ALDO, Londra, Milano, Paris ve New York’ta ne moda ise her sezon herkesten önce ayağınıza taşır. Üstelik uygun fiyatları, her sezon değişen koleksiyonları ve kalitesiyle.



Firma Resmi Adı

ALDO SHOES

İletişim Bilgileri

(850) 502-4888
(212) 403-5700
musterihizmetleri@aldoshoes.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

ALDO SHOES

www.aldoshoes.com.tr

Huzur Mah. Ayazağa Cad. No:4/B/204 Maslak
Sarıyer - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Aksesuar-Ayakkabı-Çanta-Cüzdan Firmaları

Firma Harita