Firmaya Mesaj Bırakın

AKYOL

Firma Kodu: F137808476

Kurumsal Bilgiler

AKYOL TEKSTİL

 

HAKKIMIZDA

Akyol Tekstil 1999 yılından bu yana sektörde bulunmakta ve 1900 mt2 alan içerisinde, 140 kişilik personeli ile, aylık 40.000 adetlik kapasitede gömlek üretimi yapmaktayız. Sektörümüzde özellikle "yüksek kaliteli işçilik" ve "belirlenen zamanda ürün teslimi" konularında oldukça hassasız. Yönetim kurulumuzun ise gömlek ile geçirdikleri 15 senelik bir tecrübe bulunmaktadır. Firmamız daha önce Pall Mall, Jack and Jones, Chevignon, Burberry, River Island, Timberland, Daniel Hechter, Zegna Sport, Guess, Next, Debenhams, Reiss... gibi bir çok markanın üretimlerini ihracat yapan firmalar üzerinden gerçekleştirmiştir. Günümüzde, firmalar ile direkt olarak temasa geçerek , imalatçı ihracatçı firma olarak sağlam adımlar ile ilerlemekteyiz.


Firmamız, yapısı itibari ile ciddi alıcıların Türkiye seyahatlerinde özellikle uğradıkları bir firmadır. İşletmenin bulunduğu bina, nezih ortamı ile, ortalamanın çok üzerinde bir görüntü çizer. Aynızamanda içerideki işçilik kalitesi ve oturmuş sistem ile ürünlerin, istenen zamanda düzgün bir kalite ile teslimi gerçekleştirilir. Akyol Tekstil olarak sadece ürün imalatı değil, kumaş konusunda da çok başarılı çözümler sunabiliriz. Çalıştığı yerel kumaş üreticileri ve avrupadaki kumaş tedarikçileri ile diyalog halinde olup, olabilecek en iyi kalitedeki güncel kumaşlar ile müşterilerimize hizmet verebiliriz.

Hedefimiz, beraber çalıştığı müşteriler için çözüm ortağı olabilmektir. Bu yönde de işletme içinde yüksek seviyede esneklik göstererek , müşteri taleplerinin karşılanması yoluna gidilmektedir.


Firma Resmi Adı

AKYOL TEKSTİL

İletişim Bilgileri

(850) 550-5010
info@akyoltekstil.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

AKYOL TEKSTİL

www.akyoltekstil.com.tr

Aykosan sanayi sitesi 2. Kısım 16 A blok Memet kaban iş merkezi 3. Kat no:1/1 İkitelli
Başakşehir - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Gömlek&Kravat&Papyon Firmaları
  • Gömlek-Bluz-Penye Firmaları
  • Çocuk Üst Giyim Firmaları

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita