Firmaya Mesaj Bırakın

AKMODE MOBİLYA

Firma Kodu: F136065142

Kurumsal Bilgiler

AKMODE MOBİLYA

Grntnn olas ierii i mekan

HAKKIMIZDA

AKMODE MOBİLYA, panel mobilya üretimine 2010 yılında başlamıştır. Firmamız, Nihai tüketicinin taleplerini ve sektördeki yenilikleri takip ederek; tasarımda , yenilikçi ve kullanışlı çözümler sunmayı amaçlamaktadır. Kalite ve Tasarım odaklı üretim anlayışıyla hareket eden firmamız, yurtiçinde ve yurtdışında, pazarda ki payını arttırmaktadır.

Misyonumuz

Ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden, edindiği bilgi, tecrübe ve birikimleri çalışanlarına ve iş ortaklarına aktarmaya çalışmak. Dürüst ve ilkeli bir rekabet politikası takip ederek yeniliklere önem vermek ve prensiplerine bağlı kalabilmeyi başarmak. Dürüstlük, saygı ve takım ruhu anlayışı içerisinde çalışanlarımızla birlikte öğrenerek gelişmek ve dinamik bir çalışma ortamı yaratmak. Yatırım ve kazanımlarımızı çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte büyümeye dönüştürerek gelecek kuşaklara aktarmak ve bu yolda ilerlerken devlete ve topluma karşı sorumluluklarımızı eksiksizce yerine getirmek. Personelimizin, işlemlerimizin, ürünlerimizin ve servisimizin mükemmel olması için gayret gösteririz. İşlerimizin aksaması halinde müşteriye mahcup olmaktan kaçınan firmamız, itinayla çalışmayı prensip haline getirmiştir ve başarısını buna borçludur.

Grntnn olas ierii i mekan

Vizyonumuz

Birikim ve tecrübelerimizi, iş ortaklarımızla birlikte yatırımlara dönüştürerek, faaliyetimizi sürdüreceğimiz alanlarda ülkemizin önde gelen firmaları arasında kalmakla yetinmeyip, misyon ve geleneklerimizi çalışanlarımız ile gelecek kuşaklara taşıyarak Dünyadaki sayılı firmalardan biri olmaktır.

Grntnn olas ierii oturan insanlar oturma odas ve i mekan

Firma Resmi Adı

AKMODE MOBİLYA

İletişim Bilgileri

(212) 594-3388
info@akmode.com.tr

Yetkili Adı Soyadı

AKMODE MOBİLYA

www.akmode.com.tr

Yeni mahalle 542. Sokak No: 21/A1 Küçükköy
Gaziosmanpaşa - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • KÖŞE TAKIMI FİRMALARI
  • KANEPE FİRMALARI
  • KOLTUK TAKIMI FİRMALARI
  • BERJERLER&CHESTER FİRMALARI
  • YATAK ODASI TAKIMI
  • YEMEK ODASI TAKIMI
  • SALON TAKIMLARI
  • MOBİLYA FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita