Firmaya Mesaj Bırakın

ADAMO

Firma Kodu: F134614233

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

ADAMO FUR LEATHER

    

HAKKIMIZDA

Koleksiyonlarında görkemli bir stille benzersizliği yansıtan ADAMO, 1989'dan günümüze kadar alanın öncüsü olarak yer alıyor.

Dünyanın sayısız bölgesinde satış noktalarına sahip olan ADAMO, ISO 9001-10002 belgesine sahip ve en yüksek teknolojiye sahip tam üretimde çalışan saygın firmalardan biri.

ADAMO, yaşam boyu kontrol garantisi sertifikası ile birlikte müşterilerine lüksü ve görkemi benzersiz dokusunu sunuyor.

Grntnn olas ierii 1 kii araba
ÜRETİM

Üretim sürecinde mükemmellik çok önemlidir. ADAMO'nun her zaman her detayı takip eden kalifiye personeli, yenilikçi tasarımcıları ve deneyimli teknisyenleri her zaman her detayı takip eder, rakipsiz sonuçları ortaya çıkarmak için üretim sürecinin her adımını dikkatlice gözlemler.

ADAMO için çalışan İtalyan tasarımcılar, ilham almak ve şaşırtıcı ürünler yaratmak için sürekli olarak yeni “trendleri” takip ediyor ve öngörüyorlar. ADAMO'yu rakiplerinden ayıran bir özelliğin altını çizmek zorunda kalırsak, yılın talepleri ve koleksiyonlardaki ve stillerdeki bu “trendlere” hızlı bir şekilde bağlı olan değişiklikler doğrultusunda yeni “trendlerin” duyarlılığıdır.

Moda gibi durmadan, akan ve kısa süreli bir etkinliğe hizmet veren şirket, bugün yarın kıyafet için en iyi seçenekleri önermek üzere trendlerde herhangi bir değişiklik yapmayı planlıyor. ADAMO ayda ortalama 3000 - 3500 adet ürün üretiyor; bu da yılda yaklaşık 40.000 ürün anlamına geliyor.

Grntnn olas ierii 1 kii


Firma Resmi Adı

ADAMO FUR LEATHER

İletişim Bilgileri

(212) 679-2451
adamo@adamofur.com

Yetkili Adı Soyadı

ADAMO FUR LEATHER

www.adamofur.com

Gökalp Mah. 73. Sk. No:5
Zeytinburnu - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Suni Deri Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 1

Firma Harita