Firmaya Mesaj Bırakın

ABC LOGİSTİK

Firma Kodu: F132422308

Kurumsal Bilgiler

ABC LOGİSTİK KAYSERİ

Otomatik alternatif metin yok

HAKKIMIZDA

1993 yılında faaliyetlerine başlayan ABC, kurulduğu günden itibaren sektöründe kalite, istikrar ve güvenin simg class='img-responsive' style='max-height: 500px;display: block; margin: 0 auto; 'esi olmuştur. Sektöründe öncü kuruluşlarından olan ABC, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
ABC, merkez üssü stratejik konuma sahip Kayseri'de, 5.000 m² kapalı, 30.000 m² açık alan üzerine kurulu olup, operasyonlarının bir bölümünü buradan yönetmekte ve "Dünya'nın Her Noktasına" erişim sağlamaktadır.
Dünyanın ve Türkiye'nin önemli ve saygın markalarına dünya standartlarında hizmetler sunan ABC, entegre lojistik ve depolama hizmetini ileri teknoloji ile bütünleşik olarak yürütmektedir.
ABC iş ortaklarına, tedarikçilerinden başlayıp müşterilerine kadar devam eden lojistik süreci tek elden yönetmektedir. Başta Asya ve Avrupa olmak üzere TÜM DÜNYA'ya transfer gerçekleştiren ABC, İş Ortaklarına; Kara, Hava, Deniz ve Demiryollarını kullanarak kısa zamanda üstün kalite hizmet sunarken, aynı zamanda “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” ilkesinden ödün vermeden, çıkış noktasından varış noktasına kadar her türlü çözüm ortağı olmayı hedeflemiştir.
Zaman içerisinde hizmet noktalarını büyük bir ölçüde genişleten ABC, en son teknolojiler ile donatılmış çevreci, verimli ve yasal süreç çerçevesinde durmadan yol alabilen araçları ile kombine bir şekilde lojistik hizmeti sunmaktadır.

Grntnn olas ierii ak hava

Firma Resmi Adı

ABC LOGİSTİK KAYSERİ

İletişim Bilgileri

(352) 444-0727
abc@abclojistik.com

Yetkili Adı Soyadı

ABC LOGİSTİK

www.abclojistik.com

Osman Kavuncu Mah. Osman Kavuncu Bulvarı No:500
Melikgazi - Kayseri

Firma Faaliyet Alanları

  • NAKLİYAT&LOGİSTİK FİRMALARI

Firma Ürünleri

TÜMÜNÜ GÖR

Firma Harita