Firmaya Mesaj Bırakın

ABACI TESETTÜR GİYİM

Firma Kodu: F153623017

Firma Tanıtım Videosu

Kurumsal Bilgiler

ABACI TESETTÜR GİYİM ZEYTİNBURNU

Grntnn olas ierii 2 kii ayakta duran insanlar ve yaz

Hakkımızda

Abacı Giyim'in temelleri 1983 yılında Taşdemir Tekstil ismiyle atılmıştır. Zevkli tasarımlarımız ve kaliteli ürünlerimiz ile giyim sektöründe öne çıkmış ve 2005 - 2013 yılları arasında Patik markası olarak devam etmiştir.

2013 Yılından itibaren ise bayan giyime yeni bir anlayış getirme hedefiyle " ABACI " markası ile devam etme kararı alan firmamız, özgün ve zarif çizgisiyle kısa sürede stil sahibi hanımların ruhunu yansıtan farklı bir moda dili oluşturmuştur.

Bugün ülke çapında tekstil sektörünün en önemli markalarından biri olarak öne çıkan ABACI, dünya çapında bir Türk markası olarak beğeni toplamaktadır.

Grup olarak İstanbul Zeytinburnu'ndaki yaklaşık 4000 m2 alanda üretim yapan fabrikamız, Parekende mağazalarımız ile Türkiye genelinde 172 bayimiz bulunmaktadır. Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Fransa, İngiltere, Avustralya, Güney Afrika, Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, Tunus, Cezayir, Libya, Mısır, Filistin, Lübnan, Ürdün, Fas, Birleşik Arap Emirlikleri, İran, gibi ülkelerdeki toptan satış noktalarımız ve bayilerimiz ile bayan dış giyim ürün guruplarında ihracatımız bulunmaktadır.

Grntnn olas ierii 3 kii ayakkablar

Kurumsal Değerlerimiz

Çalışanlarımıza, müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olan şirketimiz, daima değer katma çabası içinde ve etik ilkeler doğrultusunda hareket etmektedir.

Vizyon

ABACI markası olarak vizyonumuz, kendine özgü tasarımlarıyla yurt içindeki ve yurt dışındaki müşterilerimize yüksek kalitede ve benzersiz ürünler sunmaktadır. Bu amacımızı gerçekleştirebilmek için de işine tutkuyla bağlı, genç üretken ve yenilikçi ekibi ile heycanını hiç kaybetmeden yoluna devam etmektedir.

Misyon

Hedeflerimizi daima yüksek tutarak müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak ayrıca üstün kalite ve hizmet anlayışına sahip dünya çapında bir marka olarak vizyonumuzu gerçekleştirmektedir.

Grntnn olas ierii 2 kii ayakta duran insanlar

Firma Resmi Adı

ABACI TESETTÜR GİYİM ZEYTİNBURNU

İletişim Bilgileri

(212) 483-4474
info@abacionline.com

Yetkili Adı Soyadı

ABACI GİYİM

www.abacionline.com

Maltepe Mah. Kışla Cad. Askeri Fırın Çıkmazı Sok. No:4A/B/C Gül Sanayi Sitesi C Blok, 34010
Zeytinburnu - İstanbul

Firma Faaliyet Alanları

  • Bayan Giyim Mağazaları
  • Tesettür Giyim&Pardesü Firmaları
  • Bayan Giyim e- Ticaret Firmaları
  • Üst Giyim Firmaları
  • Bayan Giyim Firmaları

Firma Videoları Toplam Video Adeti: 4

Firma Harita