1- Sektörel paydaş firmalarınıza kolayca ulaşma imkanı, zamandan tasarruf ve uygun fiyata ürün imkanı sağlayabilirsiniz.
2- Rakip firmaları inceleyerek, sizden önce atmış oldukları adımları inceleyebilir ve kendi firmanıza olumlu yönde katkılar yapabilirsiniz.
3- Rakip firmaların sektör içinde ki konumlarını inceleyerek, analiz yapabilir ve kendinize sektörel anlamda birikim katabilirsiniz.
4- Rakip firmaları takip ederek, iş paylaşımı, iş birliği ve ortak proje gibi alanlarda faaliyet gösterebilirsiniz.
5- Rakip firmaları takip etmediğiniz sürece, yeniliklerden haberdar olamayacaksınız ve içe kapanarak dışa açılamayacaksınız.
6- Almuka.com site içinde yer alan diğer rakipleriniz sizden 1 adım öndedir. Daha fazla müşteriye ve ilgili kişilere ulaşma olasılığı yüksektir.
7- Rakip firmaları takip ettiğiniz sürece, ayın sektörde ki firmaların hangi teknoloji ve üretim sistemi ile çalıştığını görebilir ve sizde o teknoloji üzerine bir şeyler ekleyip kendinize uyarlayabilirsiniz.
8- Firmanız ne kadar çok reklam alanında boy gösterirse o kadar çok tanınır ve müşteri portföyü aynı oranda artar. Kendinizi geri planda tutmayın, rakip firmalar gibi firmanızı ifade edebilin.



Siz de ürünlerinizin burada yer almasını istiyorsanız lütfen tıklayın!

Avantajlı üyelik koşullarımızı öğrenmek ve sponsor firmalar arasında olmak için şimdiden yerinizi ayırtın