1-     Sokak arasın da bulunan firmanızdan, bulunduğunuz mahallede ki insanların bile haberi yoksa, yaşadığınız şehirde nasıl büyümeyi düşünüyorsunuz ?

2-     Firmanızın tanınması için müşterinin ya tesadüfen o sokaktan geçmesi ya da başka bir müşteriniz tarafından tavsiye edilmiş olması gerekir. Tesadüf zinciri ile ne kadar büyüyebilirsiniz ?

3-     Almuka.com havuz sistemine girerek, önce yaşadığınız şehir, daha sonra Türkiye’nin sayılı firması olabilirsiniz.

4-     Sosyal medya ortamında reklam yapmadığınız sürece, var olan müşterilerinizi yitirirken, yeni müşteri kazanma olasılığınız düşecek ve sektörünüzde ki firmalar arasında yer alamayacaksınız.

5-     Firmanızın web sitesi tek başına sadece sizin var olan müşterilerinize hitap etmektedir. Almuka.com platformunda ki web sayfanızda, sektör ile ilgili tüm müşterilere ulaşabilir ve reklamınızı yapabilirsiniz.

6-     Biz bu yola çıkarken, büyümek isteyen ve orta ölçekli firmaların kendi sektörlerinde ileri gelenlerden olmasını sağlamak ve ulusal marka yapmaktır.

7-     İhtiyacınıza göre seçeceğiniz paketin içeriği ile, müşterilerinize ürünlerinizi tanıtırken, kurumsal bir video ile firmanızın güvenilirliğini arttırabilirsiniz.

8-     Almuka.com sitesine üye olduktan sonra, firmanıza özel göndereceğimiz BARKOD OKUTMALI kartvizit ile, dünyanın her yerinden QR BARKOD uygulaması ile firmanızın ulaşılabilirliğini ve güvenilirliğini arttırabilirsiniz. Göndereceğimiz mağaza stıckeri ile 7/24 almuka.com platformunda ki sayfanızı müşterilerinize açabilirsiniz.

9-     Almuka.com sitesi, mobil tarayıcı üzerinden de kayıt almaktadır. Ürünlerinizi ekleyebilir ve kaldırabilirsiniz.

10-   Ürünlerinizi mevcut müşterilerinize sunarken, aynı platformda bulunan diğer firmaların müşterilerinin de size ulaşmasını sağlar.

11-   Almuka.com sitesinde, mevcut sosyal medya hesaplarınızı paylaşabilir ve müşterilerinizin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. (sosyal medya hesapları sadece firma için ise paylaşılabilir)

12-   Almuka.com kayıt ettiği firmalardan, satış yaptıkların ürün oranın da komisyon almadığı için, site içerisinde firmalara ait ürünlerin fiyatlarını belirtilmesi yasaktır. Almuka.com alıcı ile satıcıyı buluşturan havuz sistemidir. Fiyat için, firmanızın sayfasında ki ürünlerin yanında çıkan teklif al panelinden müşterileriniz size mail yoluyla ulaşabilir.

13-   Almuka.com sitesinde, aynı sektörden 5 firmanın üye olması, müşterilerinizi 5 kat arttırmanız anlamına gelmektedir. Müşteriler, platformda firmaları incelerken sizin de firmanızı inceleyecebilir.

14-   Almuka.com sunduğu cazip fiyatlar ile, el ilanı parasına, 365 gün 7/24 paydaş sektörlerin bulunduğu ortam da sizin de reklamınızı yaparak sizi gerçek müşteriye ulaştırmaktadır.



Siz de ürünlerinizin burada yer almasını istiyorsanız lütfen tıklayın!

Avantajlı üyelik koşullarımızı öğrenmek ve sponsor firmalar arasında olmak için şimdiden yerinizi ayırtın